Otro atardecer Original

El cartell del concurs

Seguim parlant del concurs de fotografia que presentarem ahir.

Huí volem mostrar-vos el cartell que hem preparat per a l’ocasió, i fer justa menció a l’autor de la foto original, que va tenir el detall de cedir-nos el permís per utilitzar-la. Es tracta de l’usuari de Panoramio “Antonio/Cuky”, al que volem reiterar-li el nostre agraïment. La fotografia es titula “Otro atardecer”, nosaltres per a fer el cartell l’hem editada un  poc, així que us deixem l’enllaç al seu perfil a Panoramio per a que veieu aquesta i totes les altres fotos que té publicades.

Esperem que trobeu el temps per a fer fotos d’aquesta tardor de La Vila o que presenteu altres que ja tingueu fetes i les compartiu amb nosaltres.

Teniu del 20 de Novembre al 21 de Desembre per a presentar les vostres fotos!

I ací us deixem el cartell i la foto original.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Connect with Facebook

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>